Bloggingul - cum să-ţi da seama cât de prost erai odată...

vineri, 6 martie 2009

Pişă-te pe bani.


Vorbeam într-un articol mai vechi despre "vizitatorii Europei de pe autostradă". Afişul din fotografie l-am găsit pe un gard într-un peco din Austria. Mi se pare prea sugestiv ca să mai comentez ceva.

Găozul lui Tata, spaima curvelor messengeriene

Notificare prealabilă: Tata a fost unul dintre primii conducători ai perşilor, n-are nicio treabă cu tac-tu.
Revenire la subiect: Iată dragilor, spaima curvelor messengeriene: vvv.persiangap.com.

Ghid practic: Ce poţi face cu 5Euro

Pentru reţeta aceasta, avem nevoie de ingredientele următoare: Un telefon celular sau mobil; un abonament sau o cartelă sim; maxim 5 euro credit; un cont yahoo messenger; cunoaşterea în proporţie de 90% a „Ghid pratic: cum să-ţi dovedeşti că nu eşti pedofil în 10 paşi” (găsibil pe veveve); cunoştinţe minore de limba română.

2şpatru demii de burtoşi atacă E-Jobsul

După cum se pare, crizacuvaliza nu iartă nici vajnicii gâlgâitori de pâine lichidă. Nu ştiu dacă din cauza codului portocaliu n-au mai crescut cerealele, sau dacă din cauza crizeicuvalizei se strânge lumea cu şurubul. Poate din cauza scumpirii tutunului, sau din cauza încălzirii globale a impozitelor, dar un lucru este cert: 2şpatru demii de şomeri, sunt anunţaţi în viitorul apropiat, pe mapamond, lăsaţi la vatră prematur de gigantul producător de băuturi beroase „Anheuser-Busch InBev”. Pentru cine nu ştie, că nici eu nu ştiam, ăştia fac beri ca Stella, Becks, sau Budweiser. Cică s-a diminuat profitul de la 900 de milioane, la 49. Deci, cei fără slujbe, cei cu CVuri stufoase, care aţi îmbrăcat volane sau aţi produs pungi de plastic, într-un cuvânt, toţi de pe E-Jobs, atenţie că se va mări traficul pe site cu 2şpatru demii de useri. Acum, plus-minus, că n-or da ş-ăia afară numai din Rromânia, dar sunt sigur că suntem capdelistă. Fiind un tip obişnuit să privesc la partea plină a paharului, care s-a înjumătăţit, fiind cu bere la origine, nu-mi rămâne decât să sper că ..... Vor creşte vânzările la Dacia. Stupoare? Deloc: toţi agentoşii ăia de la Becks, cu TeTeurile lor, vor fi mutaţi în automobile autohtone, pentu reducerea costurilor. HăHăHă, ce ştiu ei ce-i aşteaptă.