Bloggingul - cum să-ţi da seama cât de prost erai odată...

duminică, 16 august 2009

Pidosnicie pişentru

Aproximativ 20 de cupluri de homosexuali din Columbia au protestat vineri împotriva homofobiei sărutându-se pe bulevardul central în acelaşi timp.
0-148845-highres_00000401398557.jpgAcest protest este considerat primul “flashmob” gay, reuniune de persoane într-un loc public pentru a realiza ceva neobişnuit şi a se împrăştia apoi repede.
Perechile, cu o mai mare prezenţă a bărbaţilor decât a femeilor, au ajuns în piaţa centrală Carrera Septima, din centrul Bogotei, unde s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat timp de două minute,aşa cum anunţaseră înainte.
Neobişnuitul protest a fost organizat de asociaţia Lesbiene, Gay, Bisexuali şi Transexuali (LGBT) pentru a aminti că, în decurs de un an, au fost ucişi peste 35 de homosexuali în Columbia, sute dintre ei au fost ameninţaţi şi mai multe mii se confruntă cu discriminarea. 
Cazul cel mai recent este cel al ziaristului chilian Carlos Serrano, director al postului de radio “Diversia”, care aparţine LGBT, şi care a fost nevoit să abandoneze Columbia în ultimele zile din cauza ameninţărilor constante, care au obligat pe de altă parte postul să retransmită, în Bogota, din clandestinitate. 
La această manifestaţie au asitat mai mulţi curioşi decât homosexuali. O singură pancartă pe care scria ''LGBT transformă cetăţenii', precum şi câteva steaguri multicolore ale asociaţiei au fost remarcate. Nu s-a observat vreo prezenţă a poliţiei.
Mai mult: Protest împotriva homofobiei: 40 de gay s-au sărutat public | Libertatea.ro 


Cum am mai spus, nu-s rasist. Nu am niciun fel de cui împotriva celor care fac ce vor. Că se droghează, că beau, că fumează, sau chiar că scuipă pe jos, eu nu fac diferenţa între oameni. Nu mă interesează dacă sunt frumoşi sau deştepţi, înalţi sau graşi, nu-i problema mea. Sună bine, nu? Ştiu. Nu-i de mine.





În mod normal, citind această ştire, aş fi înclinat să mă enervez, poate chiar să scriu ceva despre cât urăsc eu pidosnicii. Dar nu s-a întâmplat. Ba chiar m-a luat râsul. Mă gândeam ce tare ar fi fost să ieşi şi tu la plimbare, pişentru, ca tot omul. Mai dai din cap la cunoscuţi, mai trabaleşti un tutun, deh, ca vinerea după o ziscurtă de muncă. Şi deodat' te trezeşti c-o mână de tractorist în gât. Dai să te-ntorci, vezi un antebraţ cât piciorul, cu o ancoră pe el, vezi un ghem de floacă roşie, şi-atunci "piesa de rezistenţă": două buze cât sarmalele te sărută apăsat, în timp ce un vârf de limbă, avid, caută să-ţi străpungă încleştarea dinţilor. Închizi ochii instinctiv, dar nu de plăcere, ci pentru că mustaţa individului îţi zgârie albul ochiului. O limbă îmbibată-n rom ieftin te spală pe dinţi, adunând ce n-a adunat periuţa de dinţi, azi-dimineaţă. Neştiind cum să reacţionezi, încerci să te tragi în spate (tetragiînspate, auzi!), când....STUPOARE! O mână experimentată te trage de gaica din spate de la blugi, şi te trezeşti c-un deget grosuţ direct în cur. Vrei si te zbaţi, cei doi indivizi nu te lasă, unul te umezeşte, unul te gâdilă, deschizi ochii doar pentru a-i închide la loc, începi să tresalţi ritmic, un ritm nebunesc al degetuluidincur, şi eşti sigur c-ai murit, şi-acesta e iadul. Însă, deznodământul nu se lasă aşteptat: degetuldincur te părăseşte, lăsând în urmă o cartedevizită roz, limba străină-ţi iese din gură, şi dispare într-un zâmbet candid al tractoristului roşcat, toate se duc într-o fracţiune de secundă, mai repede decât se duce apa-n televizor când răstorni vaza....




Da, acum ştii. Ai înţeles pe deplin semnificaţia cuvântului "flashmob". Engleză aplicată. Noroc că m-am amuzat de tine, altfel eram şi eu la bancul de lucru, scriind cu markerul pe-o pancartă:




JOS CU PULA-N CUR!!!!

Sursa: Libertatea

Combustibil verde


Chinezul He Jianma din Youxian a tras cu părul un autocar cu o greutate de 8.280 kilograme, pe o distanţă de 30 de metri, reuşind astfel să intre în Cartea Recordurilor.0-149572-highres_00000401742286.jpgBărbaul a fost susţinut de soţia lui, care l-a încurajat în timp ce se chinuia să tragă autocarul, care a fost pur şi simplu remorcat de părul lui. He a reuşit astfel să îl depăşească pe fostul deţinător al recordului, care a tras un vehicul cu greutatea de 7.874 de kilograme.



Mai mult: A tras cu părul un autocar de 8.280 de kilograme | Libertatea.ro 

Da! Sunt uimit. Într-o lume unde GreenPiss, GreenShit, GreenPay, şi alte organizaţii verzi se luptă în unanimitate pentru Salvarea Pământului, într-o lume unde blondele sunt (re)cunoscute pentru capacităţile lor degenerate din culoarea părului, într-o lume unde numai şampoanele verzi AJUTĂ CU ADEVĂRAT la căderea părului, găsim şi lucruri minunate. Lucruri care ne pot schimba viaţa, ne pot aduce pe acel făgaş pe care-l dorim cu toţii, şi anume: Tinereţe Fără Bătrâneţe Şi Viaţă Fără de Moarte.
http://www.lancewhite.net/
Primul pas spre această lume nouă şi extraordinară l-a făcut Ciung Ciang Pok ăsta, care a arătat lumii căpărul este viitorul combustibil verde. Cercetătorii de la Universitatea din Verzuria, conduşi de către profesorul sudanez Grin Marfacăr (vezi foto), nu s-au lăsat aşteptaţi şi au întocmit un raport privitor la aplicabilitatea acestui nou tip de combustibil. Am spilcuit pentru dumneavoastră un extras din acest raport, tradus în Greenomâneşte, cu câteva secţiuni ce ni s-au părut importante a vă fi aduse la cunoştinţă:
- Telefoanele mobile vor fi alimentate de părul de pe piept, existând deja un prototip de ham pentru fixarea telefonului în dreptul inimii. (NR: se zvoneşte că telefoanele pentru femei vor fi alimentate cu alte tipuri de surse de energie).
- Conform statisticilor, bateriile folosite la termometrele digitale ce fac măsurători ale temperaturii umane la nivel anal, consumă echivalentul a 3pomipezi. Cu noul combustibil, asociaţia "Un Termometru Anal pentru Fiecare" şi-a reluat cercetările, anunţând că cel târziu în primăvara anului viitor vor scoate pe piaţă primele termometre producţie proprie.
- Mai multe holdinguri din Statele Unite, şi nu numai, toate nume mari în producţia de muzică, au anunţat că vor încuraja tinerii să asculte numai muzică rock,hard,trash,mega,bega,death şi alte genuri care provoacă la arhi-cunoscutul datdinplete. General Motors anunţă în paralel că deja se lucrează la o chitară cu capacitate de înmagazinare a energiei păruite.
Aflând acestea, ne-am grăbit să luăm un interviu proaspătului ales Parlamentar European Român, Bibi Pârnaie, care ne-a asigurat că are o geantă plină cu informaţii despre cursul implementării noului tip de energie, şi ne-a asigurat că în cel mai scurt timp Guvernul României va elabora un plan complet de plantare a peste 100.000 de pomi fructiferi din rasa PĂR, dintre care peste 7.500 vor fi plantaţi la ...... periferie.
PS: Am aflot noi căcursele interne de auto-buze vor fi alimentate cu noul combustibil, iar autocarele noastre vor fi circula prin ţară trase de câte 50 deblonde fiecare, toate alese pe sprânceană de la ANOFMBB (Autoritatea Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă cu BuciBombate)
Sursa: Libertatea

Iarba verde, de acasă








Dr. Rodica Graur şi farmacia verde FOTO: FLORIN GHEORGHE




„Ca orice virus gripal, H1N1 slăbeşte sistemul imunitar. Fiind vorba de un virus care suferă mai multe mutaţii, gripa putând avea şi o formă uşoară, dar şi una gravă, un vaccin cât mai eficient este greu de creat. Prin urmare, cea mai bună soluţie de prevenire şi tratament împotriva acestei maladii este întărirea imunităţii organismului“, explică Rodica Graur.



Sănătate cu alge marine


Acest lucru se poate face pe cale naturală, folosind metodele de tratament naturiste. Spirulina, o algă marină, este un produs natural bogat în vitaminele A1, B1, B2, C, D şi E. Planta are efect anti-viral şi combate procesele inflamatorii din organism.



Mai multe amănunte găsiţi în Adevărul de Seară Constanţa."


Vă daţi seama, nu e de joacă cu gripa! Dacă te ia, te ia. Deci, este o ocazie bună de scos nişte euroi de la ciorap. Chit că-i criză, şi ciorapii s-au scurtat, trebuie umblat la încălţări, ca să nu ne ia pelaspate. Ca orice cumpărător isteţ, vedem unde-ar trebui investite economiile de pe vremea când şi-a vândut bunicul grajdul, sau caii. Şi iată, răspunsul este chiar ÎNFAŢA NOASTRĂ: iarba verde de acasă, după ce a vindecat bolile mai ceva ca Iisus Hristos, a scăpat lumea de cancer, de efectele Cernobâlului, de sculament, şi de alte mii de sute de boli, ne salvează şi de H1N1C1B1, conform spuselor experţilor care se pricep. Deoarece noi, dela "Sare-n Ochi!" nu dorim altceva decât vindecarea în masă a oamenilor suferinzi de o boală cu denumire a la Fibonacci, ne-am interesat pentru dumneavoastră, şi avem următoarele MĂRTURII REALE:




Ghiorlică Vasile, din comuna Piteşti: "Cu ajutorul medicamentului miraculos Iarba verde de acasă, am scăpat de boli nenumărate"




ing. Patrulea Mititică, din oraşul Cornuteşti: "Cu ajutorul medicamentului miraculos Iarba verde de acasă, nu am mai răcit de 2 ani"




Cotesc Marafete Ionel, din satul Inima-Străzii: "Folosesc Iarba verde de acasă încă din clasa a VIII-a, şi acum voi lua şi bacul"




dr. Tai-Bine Măciuca, din judeţul Nemţălău: "Iarba verde de acasă mi-a redat tinereţea pierdută"




av. Alina Lin, din comuna Fundul Moldovei: "Iarba verde de acasă este cel mai bun lucru pe care mi s-a întâmplat"

Sursa Adevărul

Strugurii sunt acri

Ionuţ Arthur Strungaru (primul) este principalul suspect al seriei de crime petrecute în satul Rasa
"Acuzatul se numeşte Ionuţ Arthur Strungaru, în vârstă de 21 de ani, şi a fost arestat preventiv pentru omor calificat, el fiind principalul suspect în violarea şi asasinarea a patru bătrâne, localnice în satul Rasa, din judeţul Călăraşi. Cotidianul Observator de Călăraşi a relatat despre crimele din satul Rasa notând faptul că "victimele sunt bătrâne de peste 80 de ani, femei cu probleme de sănătate şi practic fără apărare". Ultima victimă, găsită moartă în fântâna casei la data de 30 martie, este Mira Gheorghe, în locuinţa acesteia fiind identificate urme de sânge. ACELAŞI MOD DE OPERARE Potrivit anchetatorilor, "cauza morţii ultimei bătrâne a fost asfixierea mecanică prin înec, ceea ce presupune că, atunci când a fost aruncată în fântână, femeia încă mai trăia". "De asemenea, la nivelul capului şi al organului genital al acesteia au fost identificate mai multe leziuni provocate prin violenţă. (...) Există conexiuni şi sunt indicii că este acelaşi autor ca şi în celelalte cazuri. De fapt este acelaşi mod de operare", declară comisarul-şef Costel Chirică, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi. De altfel, anchetatorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care au preluat de la Parchetul Tribunalului Călăraşi cazurile privind uciderea bătrânelor din satul Rasa, susţin că modul de operare în toate acestea este similar, motiv pentru care dosarele s-au conexat. În urma audierilor, anchetatorii au decis joi reţinerea lui Ionuţ Arthur Strungar sub acuzaţiile de viol şi omor calificat.Un tânăr suspectat de violarea şi asasinarea a patru bătrâne a fost arestat ieri de Tribunalul Călăraşi pentru 29 de zile. Cazul a fost preluat joi de procurorii Parchetului instanţei supreme.Ionuţ Arthur Strungaru (primul) este principalul suspect al seriei de crime petrecute în satul Rasa"



Şi vulpea, privind la strugurii aurii ce se pârguiau în via bunicilor, spuse: sunt acri; de azi voi mânca doar stafide. Precum transhumanţa, acest obicei de-a babardi babe, de-acum tradiţional, se dilată în aceste zile, adeverind spusele sociologilor, căcumcă infracţionalitatea va creşte direct proporţional cu criza mondială. Şi vedem cum un tânăr manierat, din satul Rasă, vestit pentru faptul că toate păsăricile locatare sunt rase, profită de blocarea posturilor din Poliţie, speculând inteligent lipsa de atenţie a autorităţilor, şi-şi face de cap cu persoanele în etate de pe uliţa sa, cu suliţa sa. Pentru a evita subsidiarul, a folosit suliţa şi nu râma, în contradicţie cu vajnicul său antebabarditor, Râmaru. La prima înfăţişare înaintea Tribunalului depelângă Podeaua Judecătoarei, tânărul a negat vehement acuzaţiile, susţinând căbaba a fost de acord, ba chiar ea a dorit săfacăsex cu dânsul, menţiune care există scrisă într-o scrisoare pe care n-o mai are. Decedarea a provenit total accidental, în timp cecei doi făceau duşuldedupă, baba alunecând pe săpunul ce se afla într-o firidă secretă a fântânii. Deşi autorităţile tind să conexioneze cele două cazuri, părerea celor câteva persoane localnice intervievate este că tânărul este nevinovat, "că era prea roş în obraji pentru a fi vreun criminal".




Extras din Cântec bătrânesc: Lu Strungaru şi Râmaru / Ţâne-i Doamne tare paru! / Şi lu babele din sat / Pune-le poalele-n cap!